L3

Werking L3 laser

De L3 is een niet invasieve laser. Dat wil zeggen, een koude laser. Deze vorm van laserbehandeling werkt niet met hitte en kan dus ook geen schade aan de huid toe brengen. Het effect van deze lichtenergie begint op het cellulair niveau en geeft een bio-stimulatie binnen in de lichaamscellen. De mitochondrieën van de cellen (de “energiefabriekjes”) worden gestimuleerd tot de aanmaak van ATP (adenosinetrifosfaat), de energiedrager van de cel. Het geeft dus energie aan de cel. Deze gaan op een hoger niveau werken.

Bij een tekort aan, of een verstoring van de celenergie, ontstaan er diverse huidproblemen zoals een voortijdige veroudering, verslapping en rimpelvorming, maar ook pukkels/puistjes of vaatproblemen.

De L3 of zorgt voor een versnelling van de stofwisseling waardoor zuurstof en voeding beter kunnen worden opgenomen en afvalstoffen beter kunnen worden afgevoerd. Hierdoor zijn de fibroblasten in de huid ook in staat om weer nieuw collageen en elastine aan te maken. Het gevolg is een perfecte regeneratie van de gehele huid. Dus… daarbij heb je energie nodig in de cellen om überhaupt een huidverjonging te krijgen