Permanente Make Up Lippen Krimpen aan den IJssel

PMU lippen 

Naarmate u ouder wordt, wordt de kleur van uw lippen vaak wat bleker en vervagen de contouren. Het resultaat is een minder duidelijke  liplijn. Het zetten van een liplijntje door middel van permanente make-up biedt de mogelijkheid om lipcontouren te accentueren en/of uw lippen voller te laten lijken. En dat bespaart u dagelijks tijd.  

 

Behandeling PMU lippen:

Tijdens de eerste afspraak bekijk ik uw gezicht en lippen. Zo analyseer ik de gezichtsvorm en de pigmentkleur. Ik breng vervolgens met ‘gewone’ make-up een lijntje om uw lippen aan. Omdat dit niet permanent is, kunt u zien wat het resultaat kan zijn zonder dat u daar direct aan vast zit. Bent u niet direct tevreden dan pas ik  de contouren en pigmentkleur aan totdat u 100% tevreden bent met de getekende lipliner. De PMU behandelingen bij Schoonheidssalon Astria worden uitgevoerd door Astrid Dumay, gediplomeerde specialiste en  GGD-goedgekeurd.  U bent dus verzekerd van een veilige behandeling met een uitstekend resultaat.

Hierna beginnen we met het aanbrengen van de permanente make-up. Al na de eerste behandeling is het resultaat direct zichtbaar. Houd er wel rekening mee dat de behandeling wellicht nog een keer moet worden herhaald voor een optimaal resultaat. Dit komt omdat, na het zetten van de permanente make-up, uw huid licht kan gaan vervellen, waardoor het pigment een beetje kan afnemen. De huid kan een beetje trekkerig aanvoelen en kan mogelijk een klein beetje zwellen. Hierover hoeft u zich geen zorgen te maken want dit hoort bij het ‘genezen’ van de behandeling. Gebruik als nabehandeling de Bepanten creme. 

Algemene tips PMU lippen:

 

  • Vraag aan uw huisarts voor een recept voor Emla zalf. Dit dient u zelf op te brengen op de wenkbrauwen of lippen, een half uur vóórdat uw behandeling begint. Op de eyliner kan het niet worden gebruikt. Neem de tube ook mee, zodat ik tijdens de behandeling het zo nodig opnieuw kan opbrengen. 
  • Als nabehandeling van wenkbrauwen of lippen is de Bepanthen zalf soms fijn. Zorg dat u een nieuwe tube in huis hebt.
  • Komt u voor eyeliner of wenkbrauw? Zorg dan dat u eventuele lenzen kunt uitdoen. De lenzen mogen uiteraard na de behandeling weer in. 
     
  • Komt u voor lipliner en bent u gevoelig voor koortslip? Begin dan 1 week voor de behandeling met het dagelijks aanbrengen met de creme die u er gewoonlijk voor gebruikt.
  • Kom met schone ogen, zonder make-up en wimper extensions e.d. als u eyeliner laat zetten. 
  • Na de behandeling mag je ongeveer 1 week geen make-up gebruiken omdat de huid tijd nodig heeft om te helen en make-up een bron van bacteriën is. .
  • Zijn de wenkbrauwharen lichter dan de PMU die je wilt, laat ze dan eerst verven.
  • Na het zetten van de PMU lipliner of full lips kunnen de lippen enkele dage gevoelig zijn als u pittig of heet eet. Houd daar rekening mee.