Permanente Make Up Ogen Krimpen aan den IJssel

PMU ogen permanente eyeliner

Een permanente eyeliner is dé uitkomst wanneer u iedere dag met mooie, verzorgde ogen voor de dag wilt komen. Zonder enige moeite met een strakke of juist een meer zachte eyeliner die niet uit kan lopen.  

De PMU behandelingen bij Schoonheidssalon Astria worden uitgevoerd door Astrid Dumay, gediplomeerde specialiste en  GGD-goedgekeurd.  U bent dus verzekerd van een veilige behandeling met een uitstekend resultaat.

Behandeling PMU ogen: 

Tijdens de eerste afspraak bekijk ik uw gezicht en vorm van uw ogen. Ik breng vervolgens met ‘gewone’ make-up een lijntje op uw ooglid aan. Omdat dit niet permanent is, ziet u direct wat het resultaat kan zijn zonder dat u daar gelijk aan vast zit. Ik  pas dit eenvoudig aan totdat u 100% tevreden bent met de kleur en het model van de getekende eyeliner.

Hierna beginnen we met het aanbrengen van de permanente make-up op uw oogleden. Al na de eerste behandeling is het resultaat direct zichtbaar. Houd er wel rekening mee dat de behandeling wellicht nog een  keer moet worden herhaald voor een optimaal resultaat.

Dit komt omdat, na het zetten van de permanente make-up, uw huid licht kan gaan vervellen, waardoor het pigment een beetje afneemt. De huid kan een beetje trekkerig aanvoelen en kan mogelijk een klein beetje zwellen. Hierover hoeft u zich geen zorgen te maken want dit hoort bij het ‘genezen’ van de behandeling.Bij PMU ogen kunt u kiezen voor de volgende behandelingen: • een eyeliner boven het oog• een eyeliner onder het oog• een eyeliner boven en onder het oogBij deze behandeling kunt u kiezen voor een natuurlijke of juist een geaccentueerde eyeliner.

Algemene tips PMU ogen

  • Vraag aan uw huisarts voor een recept voor Emla zalf. Dit dient u zelf op te brengen op de wenkbrauwen of lippen, een half uur vóórdat uw behandeling begint. Op de eyliner kan het niet worden gebruikt. Neem de tube ook mee, zodat ik tijdens de behandeling het zo nodig opnieuw kan opbrengen. 
  • Als nabehandeling van wenkbrauwen of lippen is de Bepanthen zalf soms fijn. Zorg dat u een nieuwe tube in huis hebt.
  • Komt u voor eyeliner of wenkbrauw? Zorg dan dat u eventuele lenzen kunt uitdoen. De lenzen mogen uiteraard na de behandeling weer in. 
  • Komt u voor lipliner en bent u gevoelig voor koortslip? Begin dan 1 week voor de behandeling met het dagelijks aanbrengen met de creme die u er gewoonlijk voor gebruikt.
  • Kom met schone ogen, zonder make-up en wimper extensions e.d. als u eyeliner laat zetten. 
  • Na de behandeling mag je ongeveer 1 week geen make-up gebruiken omdat de huid tijd nodig heeft om te helen en make-up een bron van bacteriën is. .
  • Zijn de wenkbrauwharen lichter dan de PMU die je wilt, laat ze dan eerst verven.
  • Na het zetten van de PMU lipliner of full lips kunnen de lippen enkele dagen gevoelig zijn als u pittig of heet eet. Houd daar rekening mee.