specialisaties

Specialisaties bij Schoonheidssalon Astria:

Anti-Ageing:
Met de verschillende technieken van Pascaud kunnen we, in overleg met u, de verschillende tekenen van veroudering behandelen: rimpeltjes, onderkinnen, verslappingen, vale teint, pigmentvlekken enz.
 

Langdurige haarvermindering:
U kunt in de salon terecht voor verschillende manieren van ontharen. Behalve de gebruikelijke methodes met hars en sugar, kunt u ook kiezen voor de meer permanentere methodes zoals elektrisch ontharen en lichtflitsontharen.
Bij deze methodes wordt de aanvoer van bloed naar het haarzakje gestopt zodat het haartje geen voeding meer krijgt en op den duur "blijvend"verdwijnt.
 

Couperose behandelen:
Couperose is een huidaandoening waarbij rode vlekken optreden, meestal op de wangen en/of de neus, soms ook op het voorhoofd en een gedeelte van de kin. Soms zijn kleine rode stervormige plekken of lijnen te zien. Als je rode vlekken goed bekijkt, zul je ontdekken dat ze opgebouwd zijn uit allemaal kleine bloedvaatjes (teleangiëctasieën), gekronkeld of streepvormig.

Couperose wordt door veel mensen als cosmetisch storend ervaren. Couperose kan effectief behandeld worden in de salon.
 

Afslankmassage ( of cellulitemassage of liposage of Sveltessa)
Vooraf starten met Detox. Ontslakkingskuur van 10 dagen in een flesje. Je kunt kiezen uit 2 zones. De been-zone of de buik-zone.De kuur bestaat uit 10 behandelingen van 30 minuten (buik) of 40 minuten (benen) minuten. 2 behandelingen per week. Zo kunt u in 5 weken 1 tot 2 kledingmaten slanker worden.  Na de massage wordt een verkoelende gel aangebracht die 10 minuten met folie wordt afgedekt. Dezelfde gel dient u aan te schaffen voor thuisgebruik en  brengt u dagelijks aan op de behandelde zone (s). Tijdens de kuur is het belangrijk 2 liter water per dag extra te drinken om  de afvalstoffen af te voeren en om hoofdpijn te voorkomen.Wat zijn de kosten?Eén behandeling voor de benen kost 35 euro per keer.Een kuur kost, als u vooraf het hele bedrag ineens betaalt, € 315,00  ( dus 10 % korting)Eén behandeling voor de buik kost 30 euro per keer.
Een kuur kost,  als u vooraf het hele bedrag ineens betaalt, € 270,00  ( dus 10 % korting) 
 

Fibroompjes verwijderen:
Fibroompjes (steelwratjes) komen zowel bij mannen als vrouwen voor. Ook hier speelt erfelijkheid een rol. Maar bij fibromen ligt de oorzaak bij wrijving. Voorkeursplaatsen zijn dan ook oksel, liezen, hals, onder de borsten en op de oogleden. Na het verwijderen van de fibromen komt er op de plek een nieuw stukje huid. Deze mag de eerste tijd niet blootgesteld worden aan zonlicht. De kleur trekt langzaam bij. Gebruik een sun block zolang dat wordt geadviseerd.
 

Microdermabrasie:
Met microdermabrasie worden op een geheel pijnloze manier de bovenste fijne huidlagen verwijderd met aluminiumoxyde kristallen, waardoor er een zachte en gelijkmatige huid tevoorschijn komt. U heeft onmiddellijk een gladdere en frissere huid, met verminderde rimpeldiepten. Deze behandeling zorgt ervoor dat de huid zich van binnen- uit gaat vernieuwen en verjongen. Met dit natuurlijke proces van celregeneratie heeft u na een microdermabrasiekuur een egale, zachte en stralend gezonde huid. Het is heel belangrijk om na deze behandeling minimaal 1 week Sun Block te gebruiken om eventuele pigmentvlekken te voorkomen. deze behandeling bestaat uit de volgende onderdelen:
• Oppervlakkige reiniging  
• Microdermabrasie
• Masker
• Aangepaste dag/nachtverzorging en evt. een vleugje make-up
      Duur: 45-60 minuten.  Prijs: 76,25
 

Vervolgbehandeling Microdermabrasie:
Dan komt u steeds 10-14 dagen  na de eerste ( uitgebreide) Gezichtsbehandeling Microdermabrasie langs voor een korte behandeling waarbij alleen de microdermabrasie wordt gedaan. Deze behandeling kan steeds worden herhaald. Hier ook sun block gebruiken.
Duur: 20 minuten.Prijs:  43,50 
 

Stoppen met roken:
Wilt u graag stoppen met roken?
Dan is laseraccupunctuur de perfecte manier om u daarbij te ondersteunen
Eén behandeling kost € 25,00,  duurt 5-10 minuten en is geheel pijnloos.Gemiddeld zijn 6 behandelingen nodig. Mocht u daarna nog een terugval hebben, dan krijgt u de zevende behandeling  twv € 25,00 cadeau.